Polițiștii din Dolhasca au suprins un tânăr de 17 ani la volan. Mama era pasager și i-a încredințat mașinaLocal

Polițiștii din Dolhasca au suprins un tânăr de 17 ani la volan. Mama era pasager și i-a încredințat mașina

       Accesări: 3602

Un gest iresponsabil poate „cântări” greu. Mama unui tânăr de 17 ani i-a încredințat acestuia autoturismul pentru a-l conduce și, cel mai probabil, pentru a se familiariza cu șofatul. Deși fapta este contrară legii, femeia nici nu și-a închipuit că polițiștii ar putea fi prin preajmă.

Este exact ceea ce s-a întâmplat, iar consecințele au fost de natură penală.

Luni, la orele serii, tânărul și mama acestuia, ambii din municipiul Suceava, se aflau pe un drum comunal neclasificat din satul Siliștea Nouă, iar patrula din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pe autoturismul pentru un control de rutină.

Oamenii legii au descoperit faptul că tânărul aflat la volan nu are permis de conducere.

Mai mult decât atât, mama acestui, în vârstă de 41 ani, pasageră în vehicul, a declarat că i-a încredinţat fiului ei autoturismul spre a-l conduce deşi ştia că acesta nu posedă permis de conducere.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Polițiștii orașului Dolhasca au întocmit dosar penal pentru comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere”.

ȘTIRI