Magazinul Profumo Fălticeni și-a extins oferta cu produse noi. Clienții au promoții speciale înainte de Paște!Economic

Magazinul Profumo Fălticeni și-a extins oferta cu produse noi. Clienții au promoții speciale înainte de Paște!

       Accesări: 1007

Sărbătorile pascale bat la ușă. Cu toții căutăm oferte cât mai bune și ne pregătim casele pentru întâmpinarea oaspeților. Magazinul Profumo din Fălticeni, inaugurat recent, în cartierul Republicii, oferă cea mai mare varietate de produse pentru curățenie.

Profumo este primul magazin de specialitate din Fălticeni destinat igienei casnice și personale, toate produsele fiind de import italian, de la producători renumiți.

Sunt produse originale, importate din Italia, de la producători renumiți, disponibile la prețuri accesibile.

Mahanu Design

Magazinul Profumo te întâmpină cu oferte speciale și super-promoții, de sărbători, la numeroase produse de igienă casnică și personală.

Mai mult decât atât, pentru că vocea clientului este cea mai importantă, antreprenorii care dețin acest magazin au îmbogățit oferta actuală cu noi produse de calitate, foarte populare printre consumatorii români, care nu au fost disponibile până acum.

Clienţii sunt așteptați să profite în următoarele două zile de aceste oferte speciale, care vor fi valabile doar inclusiv vineri, 3 aprilie.

Acum sunt disponibile la cele mai bune prețuri degresanţii Winni’s, lame de ras pentru bărbaţi Gillette, spumă de ras pentru bărbaţi Gillette, cremă hidratantă pentru piele după bărbierit, Denim After Shave, pastă de dinţi naturală Mentadent (fără fluor), periuţe de dinţi, apă de gură, şampon bărbaţi Head & Shoulders.

La magazinul Profumo din Fălticeni aveți parfumuri de cameră, absorbante, diferite produse pentru igiena capului şi a corpului, dar şi igiena intimă, iar pentru igiena casei puteți alege spray-ul de curăţare universal Ajax, curăţare toaletă şi produse de la mărci celebre precum Tesori d’Oriente, apreciate în special de doamne, marca de săpunuri Dermomed, detergenții Sole și Dash, produsele din gama Vanish, dar și degresanții universali, cu eficacitate sporită, Chanteclair și Quasar.

Printre produsele comercializate se numără gelurile de duș naturale, detergenţi lichizi pentru vase și mașini de spălat rufe, antiperspirante pentru bărbați și femei, dar și absorbante care te țin mereu în siguranță și confort.

Toate acestea la preţuri extrem de avantajoase, deoarece Profumo ţine la fiecare buzunar în parte.

Echipa Profumo așteaptă clienții din Fălticeni și din localitățile învecinate, în ultimele sale zile de funcţionare înainte de sărbătoarea Paştelui, joi şi vineri, 2 şi 3 aprilie, între orele 9:30 şi 18:30.

Magazinul se află pe strada Republicii, în capătul opus al magazinului Profi Fălticeni, zona Calu Mort.

Puteţi accesa indicația Google Maps care vă va ghida direct la locaţie, în cazul în care nu găsiţi magazinul: https://maps.app.goo.gl/jkVH91ckMa8ugX9b8

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook Profumo: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557078766366

ȘTIRI