Lucrările de pe Bulevardul 2 Grăniceri s-au încheiat. Campania de asfaltare va continua pe alte trei străziLocal

Lucrările de pe Bulevardul 2 Grăniceri s-au încheiat. Campania de asfaltare va continua pe alte trei străzi

       Accesări: 2708

Campania de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiu continuă. Cel mai afectat tronson al Bulevardului 2 Grăniceri a fost asfaltat după mai bine de un deceniu de la ultima modernizare. Lucrările au început miercuri dimineață și s-au încheiat joi seara.

Înainte de asfaltare, carosabilul a fost decapat. Drumul era plin de denivelări create de-a lungul anilor de numeroasele mașini de tonaj care tranzitează orașul.

Drumarii au ridicat, la nivel, canalele pentru preluarea apei pluviale și capacele de la canalizare și au reamenajat scuarul cu borduri noi.

Lucrările de asfaltare s-au desfășurat pe tronsonul dintre intersecțiile cu străzile Filaturii, Broșteni și Dogari (varianta de trafic greu). În paralel cu acestea au fost trasate marcajele pentru trecerile de pietoni.

Traficul rutier s-a desfășurat cu greutate în aceste două zile, mai ales că acesta s-a desfășurat atât pe o singură bandă, cât și pe un singur sens. La orele de vârf, mașinile au circulat bară la bară, s-au format cozi pe străzile Mihai Eminescu, Sucevei și 2 Grăniceri.

Pentru evitarea ambuteiajelor, polițiștii locali au dirijat circulația pe toată durata lucrărilor.

Constructorul va continua asflatările atât timp cât vremea va permite.

Pentru următoarele zile sunt programate alte lucrări la infrastructura municipală, asfaltări ale unor parcări, drumuri de acces, dar și străzi.

Autoritățile locale au plănuit și modernizarea străzilor Soldat Zamfir, Horia, Cloșca, care, în scurt timp, vor fi complet reabilitate.

Mai întâi se vor face reparații la carosabil, după care va fi turnat asfaltul.

Lucrările actuale sunt incluse în contractul multianual dintre Primăria Fălticeni și operatorul local ELBI.

ȘTIRI