Lucrări finalizate la Sala de sport din zona Bazei de Agrement „Nada Florilor”. Suprafața de joc este nouăLocal

Lucrări finalizate la Sala de sport din zona Bazei de Agrement „Nada Florilor”. Suprafața de joc este nouă

       Accesări: 471

Suflu proaspăt pentru competiții și performanță. Sala de sport „Gabriel Udișteanu” s-a înnoit din toamna acestui an, în urma unor lucrări de modernizare. Timp de câteva luni, obiectivul a fost închis pentru reabilitări la partea interioară.

Investițiile alocate de Primăria Municipiului Fălticeni au vizat înlocuirea elementelor deteriorate cu unele noi.

Sala de sport din apropierea Bazei de Agrement „Nada Florilor” dispune acum de suprafață de joc nouă și durabilă, materialul utilizat pentru pardoseală fiind din PVC.

Porțile, de asemenea, sunt noi.

Vestiarele au fost igienizate și văruite. Băncile din tribune și bara care separă suprafața de joc de tribune sunt proaspăt vopsite.

Lucrările de modernizare sunt primele efectuate în cei 13 ani, de când funcționează sala de sport care poartă numele celebrului voleibalist „Gabriel Udișteanu”.

Obiectivul din apropierea Complexului de Agrement „Nada Florilor” este folosit în principal pentru competiții sportive și antrenamente ale sportivilor care practică atletism, fotbal și tenis de câmp.

Sala poate fi închiriată, contracost, atunci când nu sunt programate concursuri sau pregătiri ale tinerilor înscriși la cluburile sportive locale.

Investițiile alocate de la bugetul local pentru modernizarea Sălii de Sport „Gabriel Udișteanu” se ridică la 650.000 de lei.

ȘTIRI