Locuitorii comunei Slatina pot încheia contractele pentru furnizarea serviciilor de apă potabilă și canalizareRural

Locuitorii comunei Slatina pot încheia contractele pentru furnizarea serviciilor de apă potabilă și canalizare

       Accesări: 387

Toamna se numără veștile bune. Comuna Slatina dispune de un sistem de apă potabilă și unul de canalizare, ambele fiind în momentul de față operaționale. După încheierea probelor pentru verificarea funcționării fără probleme, urmează perioada încheierii contractelor de prestări servicii.

Primăria și Consiliul Local Slatina anunță cetățenii că din această săptămână se încheie contractele de prestări servicii cu societatea furnizarea de apă si canalizare.

Contractele pot fi încheiate începând cu 15 noiembrie.

Operatorul local de apă și canalizare se află în subordinea Consiliului Local Slatina.

Începând cu 15 noiembrie locuitorii comunei Slatina trebuie să încheie un contract de prestări servicii cu societatea de apă si canalizare subordonată Consiliului Local Slatina.

Codrin Benta

Actuala rețea de apă și canalizare nu acoperă necesitățile comunității locale, însă edilul Vlăduț Gherman va continua demersurile pentru obținerea de noi fonduri și extinderea actualei rețele.

Comuna Slatina și-a înființat sistemul de apă potabilă și ape menajere (canalizare), în urma unor investiții importante, realizate cu lucrări care s-au desfășurat pe mai multe luni.

Acest al doilea mandat al primarului Vlăduț Gherman este marcat de mai multe proiecte de infrastructură, reabilitare energetică și dotări unități școlare cu mobilier și echipamente digitale, dar și deschiderea unei săli de sport ultramoderne spre finalul acestui an.

Image by montypeter on Freepik

ȘTIRI