Juniorii Forestei Fălticeni au urcat din nou pe podium la sfârșit de anSport

Juniorii Forestei Fălticeni au urcat din nou pe podium la sfârșit de an

       Accesări: 463

Grupa 2012 a clubului Foresta Fălticeni s-a clasat pe locul 3 la “Cupa CS Viva Activ”, competiție fotbalistică rezervată juniorilor, organizată la Buhuși.

Micii fotbaliști din Fălticeni au debutat cu o victorie nesperată, 2-1 în fața unui adversar valoros, echipa Didi Junior Iași. Ambele goluri ale echipei pregătite de profesorul Dumitru Hreamătă au fost marcate de Matei Stan.

Cu victorie pentru Foresta s-a încheiat și cel de-al doilea meci al grupei, 2-0 în fața echipei Pro Sport Panciu. Meciul cu Joy Bacău, ultimul din grupă, a fost pierdut însă cu scorul de 3-1.

În semifinale, Sportul Onești a câștigat în fața Forestei cu 6-0, trimițând echipa din Fălticeni în finala pentru locurile 3-4.

În finala mică a venit revanșa în fața celor de la Joy Bacău. De data aceasta, copiii s-au mobilizat exemplar reușind să învingă echipa cu cel mai frumos joc al turneului, scor 4-1, cu o dublă realizată de Denis Florea și Matei Stan.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Din lotul deplasat la Buhuși au făcut parte: Victor Grigoraș, Luciana Turnea, Andi Monoranu, Matei Stan, Alex Păduraru, Denis Florea, Mihai Caciuc, Bogdan Manoilă și Răzvan Slabu!

Pentru gupele 2011, 2012 și 2013 ale Forestei urmează participarea la renumitul turneu de fotbal de la Suceava, “Cupa Moș Crăciun”, organizat la sfârșitul acestei săptămâni (21-22 decembrie).

ȘTIRI