Juniorii Forestei Fălticeni au jucat finala Cupei „Moș Nicolae” la BacăuSport

Juniorii Forestei Fălticeni au jucat finala Cupei „Moș Nicolae” la Bacău

       Accesări: 531

Grupa de fotbal 2011 a clubului sportiv Foresta Fălticeni 2016 a urcat pe podium la ediția din acest an a Cupei “Moș Nicolae”, un turneu important pentru juniorii din zona Moldovei, organizat la Bacău.

După un parcurs bun în prima fază, ce a grupelor, echipa pregătită de profesorul Dumitru Hreamătă a disputat finala competiției, în compania echipei Aripile Bacău, meci pierdut însă cu 5-1.

Merită să amintim rezultatele înregistrate de Foresta până la momentul finalei: 0-6 cu Juniorul Suceava, 8-1 cu CSS Onești, 7-2 cu Dinamo Bacău și 4-7 (7-6 după lovituri de departajare) în semifinala cu CSM Dorna Vatra Dornei.  

Luca Ciprian Sandu a fost desemnat golgheterul turneului.

Din lotul care a făcut deplasarea la Bacău au făcut parte: Antim Câmpan, Eric Chelaru, Eric Lateș, David Bîrliba, Luca Sandu, Mateo Ciocan, Ianis Ilie, David Crăciun, Yannis Pascaru, David Peiu, Eduard Flocea, Andrei Edu.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Seria turneelor dedicate fotbalului juvenil, organizate la Baza sportiva TNT Club Sport Bacău, vor continua la sfârșitul acestei săptămâni cu Grupa de vârstă 2010 (la care va participa CSS Nicu Gane Fălticeni) și Grupa 2013.

ȘTIRI