Întreruperi programate ale energiei electrice în Fălticeni, Cornu Luncii și Vadu MoldoveiLocal

Întreruperi programate ale energiei electrice în Fălticeni, Cornu Luncii și Vadu Moldovei

       Accesări: 3951

În următoarele zile, furnizorul de energie electrică, Delgaz Grid, are programate o serie de lucrări pe rețelele electrice din zona Fălticeni.

Ese vorba despre lucrări necesare pentru asigurarea funcționării și exploatării în condiții de siguranţă a rețelelor, precum și pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților, ne-au transmis reprezentanții Delgaz Grid.

Marți, 12 ianuarie, în intervalul orar 09.00-16.00, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică a consumatorilor arondați străzilor Pleșești Gane și Câmpului, în municipiul Fălticeni (consumatori alimentați din punctul de transformare PTA9). Se intervine pentru montarea unei coloane noi și racordarea la rețeaua LEA 0,4kv nou construită.

Joi, 14 ianuarie, sunt programate lucrări pe raza comunei Cornu Luncii: între orele 09-15.00 se va opri furnizarea energiei electrice din PTA 1 Șinca, iar până la ora 17.00 va fi întreruptă alimentare și din PTA 1 Sasca Mare.  

Vineri, 15 ianuarie, în comuna Vadu Moldovei,  alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pentru consumatorii arondați PTA 6 Ciumulești, pentru îndreptarea unor stâlpi și reîntinderea unor conductoare. Intervenția va avea loc începând cu ora 9 a dimineții, urmând să fie finalizată în jurul orei 17.00.

ȘTIRI