Înfrângere suferită de Șomuz Fălticeni în amicalul de la Piatra NeamțSport

Înfrângere suferită de Șomuz Fălticeni în amicalul de la Piatra Neamț

       Accesări: 325

În cadrul pregătirii pentru returul Ligii a 3-a, echipa de fotbal Șomuz Fălticeni a susținut un joc de pregătire la Piatra Neamț, în compania colegei de serie Ceahlăul Piatra Neamț.

Meciul s-a disputat vineri, 21 februarie, pe un teren adiacent arenei principale din Piatra Neamț.

Ceahlăul s-a impus cu 3-0 (1-0), pe fondul unei posesii mult mai bune, gazdele fructificând toate ocaziile avute la poarta Fălticeniului. Golurile au fost marcate în minutele 8, 54 și 65.

Echipa noastră și-a creat câteva situații bune la poarta Ceahlăului în prima repriză, rămase fără rezultat. Cea mai mare ocazie de gol pentru Șomuz a fost ratată în repriza secundă, de camerunezul Tchassem, care a trimis mingea cu capul pe lângă poartă, din marginea careului de 6 metri,

Antrenorul Daniel Stoica i-a trimis în teren pe toți cei 17 jucători care au făcut deplasarea.

Mahanu Design

A fost primul meci pentru atacantul Vasile Padovei, care a revenit la Șomuz iar în această săptămână a efectuat primele antrenamente alături de noii săi colegi.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, pe 28 februarie.

Șomuz – prima repriză: Pascal A. – Chisăliță F., Toukam Fr, Njindja W., Marinescu R., Afalna Ch., Robciuc, Aeroaiei (Păiuș D.), Julei E., Țapu C., Padovei V..

Șomuz – repriza a doua: Pascal C. – Ionescu P., Toukam Fr., Njindja W., Marinescu R., Zamă I (Afalna Ch.), Micloș A., Boca V. (Țapu C.), Păiuș D., Padovei V. (Julei E.), Tchassem Fr.

ȘTIRI