Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Râșca. Au ars două autoturisme, bunuri, anexele  și acoperișul caseiRural

Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Râșca. Au ars două autoturisme, bunuri, anexele și acoperișul casei

       Accesări: 4557

Situații nedorite se produc tot mai de în gospodăriile din mediul rural. Un Incendiu s-a declanșat miercuri la amiază într-o gospodărie din comuna Râșca. Au luat foc două anexe și acoperișul casei, aflate lângă aceste construcții.

Au intervenit două echipaje ale pompierilor din Fălticeni, iar la fața locului au fost trimiși și paramaedicii SMURD cu autospeciala de tip B2.

La sosirea forțelor de intervenție focul se manifesta la anexele gospodărești și la acoperișul casei de locuit. Atunci exista pericolul ca flăcările să se propage la un gater aflat în apropiere.

Incendiul a fost localizat la scurt. timp.

Pompierii Detașamentului Fălticeni au fost sprijiniți în misiunea lor de pompierii civili de la SVSU Boroaia, Cornu Luncii și Râșca. Echipele mixte au acționat cu opt autospeciale.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

După aproape două ore, incendiul a fost lichidat.

Au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați, și anexele gospodărești, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați.

Printre pagubele înregistrate se află diverse bunuri, dar și două mașini care au ars complet, acestea fiind parcate în interiorul anexelor.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au salvat restul casei de locuit și depozitul de material lemnos.

Aceștia menționează că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la scânteile mecanice produse de un aparat de tăiere electric (flex).

comuna

ȘTIRI