Incendiu puternic în municipiul Fălticeni. Un autoturism este distrus în totalitate și alte două sunt afectate parțialLocal

Incendiu puternic în municipiul Fălticeni. Un autoturism este distrus în totalitate și alte două sunt afectate parțial

       Accesări: 2782

Momente de foc pentru pompieri. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu puternic la trei autovehicule, aflate pe raza municipiului Fălticeni, ce au fost cuprinse de flăcări. Incidentul s-a întâmplat sâmbătă, 2 decembrie, în jurul orei 11.

Pompierii s-au deplasat pe strada Plutonier Ghiniță cu două autospeciale pentru stingere. La misiune au luat parte și paramedicii SMURD, cu ambulanța tip B2.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat.

Ardeau trei mașini parcate în proximitatea unei unități service.

Două dintre acestea erau casate și se aflau în afara carosabilului.

Una dintre mașini (în stadiul de casare), aflată între celelalte două, ardea ca o torță, flăcările deteriorând și liniile de energie electrică.

Flăcările au avariat un alt autoturism, dar și o autoutilitară casată.

Pompierii spun că la momentul sosirii echipajelor erau posibilități de propagare ale flăcărilor la alte autovehicule din proximitate.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp.

Flăcările au distrus un autoturism în totalitate, iar celelalte două autovehicule au fost afectate parțial.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au anunțat, ulterior intervenției desfășurate, faptul că sursa incendiului, cauza probabilă de izbucnire, este fumatul în locuri nepermise, jar sau scântei provenite de la o țigară.

ȘTIRI