Incendiu puternic în comuna Mălini. Locuință și anexă cuprinse de flăcări. Acestea au afectat și un gaterRural

Incendiu puternic în comuna Mălini. Locuință și anexă cuprinse de flăcări. Acestea au afectat și un gater

       Accesări: 4970

Incidente nedorite continuă să apară în sezonul rece. Un nou incendiu s-a produs sâmbătă după-amiază în zona Fălticeni. Locuința și anexa unei gospodării au fost cuprinse de flăcări.

Focul s-a propagat și la o hală gater din apropiere.

Pompierii spun că aceasta este afectată parțial.

La fața locului se acționează nouă autospeciale de stingere. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervin echipe mixte de pompieri militari și civili.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Slatina, Mălini, Baia și Cornu Luncii cu 10 autospeciale de stingere.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Au ars acoperișul unei case de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și s-au degradat plafonul, pereții portanți și bunurile din interiorul acesteia.

Au mai ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri din interiorul acestora .

A fost afectată de incendiu și o hală gater pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei cu utilajele din interior.

La ora transmiterii informațiilor, 20.00, pompierii militari, încă lucrează pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea/dezafectarea elementelor de construcție afectate de foc.

ȘTIRI