Incendiu într-o gospodărie din satul Slatina. Un bărbat s-a ales cu arsuri. Adăpost de animale și utilaje distruse de focRural

Incendiu într-o gospodărie din satul Slatina. Un bărbat s-a ales cu arsuri. Adăpost de animale și utilaje distruse de foc

       Accesări: 1351

Incendiile au sporit în ultima perioadă. Săptămânal se produc astfel de evenimente nedorite în zona Fălticeni, în urma cărora se înregistrează pagube și, din nefericire, rănirea unor persoane. Un astfel de caz este cel din satul Slatina, unde flăcările au izbucnit într-o gospodărie.

Pompierii au fost anunțați despre acest incendiu, produs joi, 21 iulie, în jurul orei 13.

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului din Fălticeni, acestea fiind sprijinite de pompierii cilivi din cadrul SVSU Cornu Luncii, Mălini, Slatina și Valea Moldovei.

Intervenția s-a desfășurat cu șapte autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardea violent o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava a preluat o victimă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare.

După ce i s-a acordat primul ajutor medical, persoana a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, și alte bunuri din gospodărie, circa patru tone de fân, 40 de metri pătrați de tablă, un metru cub de cherestea. În incendiu au ars și utilaje agricole.

Un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect, este cauza probabilă de izbucnire a incendiului.

Intervenția s-a încheiat după aproximativ două ore.

Pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente.

ȘTIRI