Hoții au furat un câine de rasă din livada unei doctorițe din Fălticeni. Se oferă 500 de euro recompensăLocal

Hoții au furat un câine de rasă din livada unei doctorițe din Fălticeni. Se oferă 500 de euro recompensă

       Accesări: 18531

N-au somn și nici frică. Unii hoți acționează cu ingeniozitate, răbdare dar și cu mult tupeu atunci când vine vorba să fure animale și nu orice fel de animale, ci unele de rasă. Este și cazul unui fapte petrecute sâmbătă spre duminică dimineața în apropiere de Fălticeni.

Un câine ciobănesc caucazian a fost furat dintr-o livadă aflată între Fălticeni și Rădășeni, pe binecunoscutul „Drum al Miresei”.

Hoții au acționat după ora 2 noaptea, pentru că până la acea oră proprietarul livezii vecine se afla în zonă și spune că a fost liniște.

Patrupedul, în vârstă de 1 an și 3 luni, aparține unui medic de familie din Fălticeni.

Doctorița a făcut duminică, 12 ianuarie, plângere la Poliția Municipiului Fălticeni, iar oamenii legii au început cercetările.

Un astfel de exemplar, la maturitate, valorează 1.000 de euro.

Câinele, botezat Glück (cuvânt ce înseamnă noroc în limba germană), este sub tratament medical, iar orice zi de întârziere poate să îi afecteze starea de sănătate.

Proprietara ciobănescului caucazian, care nu era legat, susține că hoții nu au intrat pe proprietate, în schimb au tăiat o bucată din gard, iar pe acolo l-au scos pe câine din livadă.

Cel mai probabil, aceștia l-au momit cu mâncare. Acesta fusese hrănit sâmbătă după-amiază.

Proprietara crede că animalul de rasă a fost furat la comandă.

Ea oferă o recompensă de 500 de euro celor care o ajută să găsească patrupedul.

În cazul în care l-ați văzut pe Glück puteți apela 0753 133 839 (Ovidiu) sau 0747 250 623 (Alex) fie să anunțați unitatea de poliție din Fălticeni.

ȘTIRI