Grav accident rutier în Fălticeni. Un autotren s-a izbit într-un autoturism. Cinci persoane au ajuns la spitalLocal

Grav accident rutier în Fălticeni. Un autotren s-a izbit într-un autoturism. Cinci persoane au ajuns la spital

       Accesări: 23101

Un grav accident rutier s-a produs miercuri după-amiază pe DN2, la ieșirea din Fălticeni spre Roman, în zona Restaurantului Regal Gold.

Incidentul s-a produs pe un carosabil umed, acoperit cu un strat subțire de zăpadă.

În evenimentul rutier au fost implicate două autocamioane, două autoturisme și o autoutilitară.

Traficul rutier este restricționat, afectând și circulația rutieră în interiorul municipiului Fălticeni.

Cinci membrii ai unei familii, aflați în autoturismul implicat în accident, trei adulți și doi copii, au fost transportați a spital.

La unitatea medicală va ajunge și șoferul unuia dintre autocamioane.

La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul din Fălticeni cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD, și două echipaje ale Stației de Ambulanță din Fălticeni, ne-a informat ISU Suceava.

Din primele informații de la fața locului, neconfirmate oficial, reiese că șoferul autocamionului care circula spre Fălticeni a depășit o coloană de mașini.

În urma acestei manevre, vehiculul de tonaj a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar, din sens opus.

Din cauza accidentului și a măsurătorilor Poliției, ambuteiajele se resimt și la ieșirile pe DN 2 spre Vadu Moldovei , Baia, Cornu Luncii, și Suceava.

Pe fondul preluării traficului de pe DN2, dar și a ninsorii viscolite, circulație îngreunată se înregistrează și pe DN 2E, Fălticeni – Cornu Luncii – Păltinoasa, respectiv pe DN 17, Gura Humorului – Suceava, dar și la ieșirea din Fălticeni spre comuna Baia (pe strada Plutonier Ghiniță).

S-au formate coloane de autovehicule pe DN 2, pe relația Drăgușeni – Falticeni, respectiv Fălticeni – Suceava.

Traficul rutier s-a reluat în jurul orei 18.15.

ȘTIRI