Grav accident rutier în Fălticeni. Femeie lovită de un autotren în timp ce traversa regulamentarLocal

Grav accident rutier în Fălticeni. Femeie lovită de un autotren în timp ce traversa regulamentar

       Accesări: 12017

Un nou incident în Fălticeni. Un grav accident rutier s-a produs în luni după-amiază, în jurul orei 14.20, pe varianta pentru trafic greu, zona intersecției străzilor Republicii – Dogari.

O femeie a fost lovită de un autocamion care circula pe direcția Fălticeni – Suceava. La volan se afla un șofer din Turcia, în vârstă de 42 de ani.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni. Femeia traversa regulamentar strada, când vehiculul de tonaj a lovit-o pe trecerea de pietoni.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă arată modul cum s-a produs accidentul.

Semaforul pentru pietoni trece pe culoarea verde. Autotrenul se apropie de marcajul rutier, iar vehiculul nu pare să se oprească. Șoferul rulează cu viteză redusă, ajunge lângă trecerea de pietoni, dar tot nu oprește, deși traversează un grup de aproximativ 10 persoane.

Pe trecerea de pietoni se află și victima, femeia traversează regulamentar, iar când vede că vehicul este lângă ea, grăbește pasul, dar este lovită în plin.

Autocamionul a trecut peste labele picioarelor femeii, aceasta lovindu-se în cădere de bordură.

Victima a fost preluată de un echipaj al Stației de Ambulanță Fălticeni și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Autocamionul implicat în accident va fi expertizat tehnic, conform procedurilor prevăzute în astfel de situații.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

ȘTIRI