Gest superb al angajaților Ambulanței Fălticeni. De ziua lor au făcut un cadou dulce unui copil de doi anișoriLocal

Gest superb al angajaților Ambulanței Fălticeni. De ziua lor au făcut un cadou dulce unui copil de doi anișori

       Accesări: 1341

Faptă mai presus de cuvinte. Angajații Stației de Ambulanță Fălticeni au decis ca de ziua lor să-i facă ziua mai frumoasă unui copil. Trei echipaje au la miezul zilei în cartierul Maior Ioan pentru o intervenție mai specială, una dulce și foarte colorată.

Cu sirenele pornite și steaguri pe autospeciale, ambulanțierii au venit să-l felicite pe un băiețel de numai doi anișori.

Rareș Boariu s-a născut pe 28 iulie, dată la care este marcată Ziua Ambulanței din România.

Este o coincidență fericită, iar de acest fapt au „profitat” complicii acțiunii.

Aceștia i-au dăruit micuțului un tort cu însemnul Ambulanței și un aranjament de baloane în culorile alb, albastru și portocaliu, culorile Ambulanței din România.

Mahanu Design

Gestul superb are și un motiv bine întemeiat. Bunicul lui Rareș a fost șofer pe ambulanță, iubit și respectat de toți colegii. Valentin Boariu a murit acum 9 ani, în timpul serviciului, din cauza unui infarct.

Avea 47 de ani. Colegii nu l-au uitat, iar în amintirea lui au venit să-l sărbătorească pe prichindel care a primit urările cuvenite la ziua lui naștere.

Ambulanțierii au fost întâmpinați de familia copilului.

Radu, tatăl lui Rareș, i-a primit cu lacrimi în ochi pe colegii tatălui său, Valentin Boariu, omul care a rămas definitiv în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

Surpriza pregătită lui Rareș a fost posibilă într-un moment de respiro, unul din puținele de acest gen la Ambulanța din Fălticeni, locul unde „motoarele mașinilor nu se răcesc niciodată, iar oamenii sunt zilnic în linia întâi”, așa cum le place unor salvatori de vieți să descrie activitatea intensă de la stația Ambulanță.

După surpriza dulce, echipajele au făcut un popas și la sediul administrației locale, unde au primit un gând bun și o urare de Ziua Națională Ambulanței din România din partea lui Alexandru Rădulescu, administratorul public al municipiului Fălticeni.

ȘTIRI