Accesări: 3056

Rămân fără energie electrică. Consumatorii casnici din două localități nu vor avea curent electric pe timpul zilei. Pe rețelele din comunele Bogdănești și Vulturești se vor face lucrări de reparații.

Potrivit reprezentanților DelGaz Grid, investițiile în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major.

Compania anunță că prin aceste lucrări asigură funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

În comuna Vulturești va fi oprită alimentarea cu energie electrică pe 14 ianuarie. Măsura este prevăzută pentru satul Hreațca, în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Lucrările sunt programate la Punctul de Transformare 2 pentru repararea unui conductor.

În comuna Bogdănești va fi întreruptă energia electrică pe 15 ianuarie, între orele 8.30 – 16.30.

Lucrările se vor desfășura la Punctul de Transformare 1 pentru îndreptarea câtorva stâlpi de tensiune și întinderea unui conductor torsadat.

DelGaz Grid menționează că regretă disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI