Florentina Pavăl va alerga la un maraton caritabil. Profesoara Colegiului „Nicu Gane” este alături de cei nevoiașiLocal

Florentina Pavăl va alerga la un maraton caritabil. Profesoara Colegiului „Nicu Gane” este alături de cei nevoiași

       Accesări: 2606

Alături cu inima și fapta de cei nevoiași. Florentina Pavăl va alerga la începutul lunii decembrie pentru o cauză nobilă, alături de alți oameni de bine din țară. Profesoara Colegiului Național „Nicu Gane” și-a anunțat participarea la Ultra Maratonul de la Cluj, inclus în cadrul campaniei Marele Crăciun.

Evenimentul se va desfășura chiar de Ziua Națională a României.

Iubitoare de mișcare și sport, Florentina Pavăl vrea să ajute la înfăptuirea unui obiectiv măreț de Crăciun, acela de a aduce un strop de fericire pentru copiii și bătrânii vulnerabili.

Ea va alerga în cursa de 14 kilometri, însă nu rezultatul este cel important, ci faptul că prezența fiecărui participant înseamnă, de fapt, oferirea unei donații bănești pentru persoanele nevoiașe.

Prezența la Ultra Maratonul EcoTrail de la Cluj nu este întâmplătoare.

Florentina Pavăl, cunoscută în toată țara ca „Profa de mate”, crede în puterea binelui, la fel de mult ca în forța stilului de viață sănătos.

Este mare amatoare de alergare, mers pe bicicletă și în natură, iar de patru ani, împreună cu soțul ei, participă la competiții de anduranță.

Campania caritabilă „Marele Crăciun”, ce include UltraMaratonul EcoTrail, este un proiect proiect al Asociației „Totul este posibil”, în urma căruia fondurile strânse se vor transforma în cadouri de sărbători pentru copiii și bunicii vulnerabili.

În perioada 2020-2022 au fost oferite peste 10.000 de cadouri per ediție.

Proiectul este la ediția cu numărul patru ediție, iar organizația își propune același obiectiv: minim 10.000 de bunici și copii fericiți.

„Totul este posibil! Voi sărbători Ziua Națională a României alergând la Cluj EcoTrail UltraMarathon!”, a scris Florentina Pavăl pe contul Profa de mate. „Alerg pentru o cauză dragă: campania MARELE CRĂCIUN, prin care bunicii și copiii vulnerabili primesc cadouri de Sărbători. Te invit să fii alături de mine în cursă, de Ziua Națională a României: eu alerg, tu faci o donație! Împreună suntem mai buni!

Fălticenenii care vor să susțină financiar această cauză nobilă, dar și gestul lăudabil al Florentinei Pavăl, pot face donații aici.

Ținta inițială este de 1.000 de lei.

ȘTIRI