Fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni s-au calificat în optimile Cupei României la fotbalSport

Fetele de la CSS Nicu Gane Fălticeni s-au calificat în optimile Cupei României la fotbal

       Accesări: 1152

Start promițător pentru echipa de fotbal feminin CSS Nicu Gane în meciurile oficiale ale sezonului de primăvară.

Echipa pregătită de profesorii Marcel Irimie și Adrian Dănilă s-a calificat, în această după-amiază, în optimile de finală ale Cupei României.

Fălticenencele au câștigat cu 1-0 meciul din deplasare, pe terenul echipei Navobi Iași. Unicul gol a fost marcat de Loredana Casian, pe finalul primei reprize, direct din corner.

În afara golului, fetele de la „Nicu Gane” au controlat jocul și au avut mai multe ocazii de a marca. Jucătoarele au avut de înfruntat și frigul pătrunzător.

Cele două echipe se vor reîntâlni și în campionatul Ligii a 2-a, etapa a 6-a, sâmbătă, 27 martie, pe terenul de fotbal al Comunei Preutești. Alte două jocuri importante ale echipei din Fălticeni sunt programate săptămâna viitoare: acasă cu CSS Târgoviște (miercuri – 31 martie) și în deplasare, la Odorheiul Secuiesc (duminică – 4 aprilie).

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pentru CSS Nicu Gane au fost în teren: Ciobanu Miruna, Lazăr Andreea, Holtzhauser Mihaela, Viziteu Dorina, Vitelariu Cătălina, Leontescu Naomi, Casian Loredana, Loghin Bianca, Leonte Alesia, Buburuzan Andreea, Pinzariu Denisa. Au mai intrat: Iureniuc Daria, Bejenariu Anda și Parasca Bianca. Antrenori : Irimie Marcel și Dănila Adrian.

Faza optimilor de finală a Cupei României este programată pe data de 28 aprilie. În afara echipelor din prima ligă, în această etapă au ajuns doar trei echipe din eșaloanele inferioare, între care se numără și echipa din Fălticeni.

ȘTIRI