Fapte bune înaintea sărbătorii Sfintei Parascheva. Preotul Brădățanu și enorașii au oferit daruri copiilor din FălticeniLocal

Fapte bune înaintea sărbătorii Sfintei Parascheva. Preotul Brădățanu și enorașii au oferit daruri copiilor din Fălticeni

       Accesări: 1340

Biserica este loc de rugăciune și fapte bune. Parohia Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni este un exemplu în acest sens, campaniile filantropice fiind des organizate atât pentru copiii cât și pentru bătrâni. Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii au decis să îi ajute din nou pe cei pentru care statul le este mamă și tată, tineri aflați în dificultate.

În preambulul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, 40 de copii instituționalizați s-au bucurat de atenția părintelui paroh și de dragostea celor care vin și se roagă în acest lăcaș.

Alături de personalul DGASPC Suceava, ei au participat la o slujbă de binecuvântare.

Preotul Adrian Brădățanu le-a ținut un cuvânt de învățătură, amintind folosințele prezenței la biserică și importanța comuniunii cu Iisus Hristos.

Tinerii au primit, apoi, pachete cu dulciuri și alte alimente.

Codrin Benta

Întâlnirea de joi, 13 octombrie, a pus în desaga sufletului multă lumină, bucurie și speranță.

Un amănunt nu lipsit de importanță este și faptul că între Parohia Adormirea Maicii Domnului din Fălticeni și Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni există un parteneriat care se derulează de ani buni, în urma căruia au fost realizate numeroase acțiuni și campanii cu scop caritabil, din care componenta spirituală nu lipsește niciodată.

ȘTIRI