Fapt inedit în Fălticeni. Mascații au jucat pe „scena” amplasată într-un autotren. În ajunul Anului Nou i-au urat pe trecătoriSpecial

Fapt inedit în Fălticeni. Mascații au jucat pe „scena” amplasată într-un autotren. În ajunul Anului Nou i-au urat pe trecători

       Accesări: 8249

Există oameni care vor să facă lucrurile altfel decât în mod obișnuit. Chiar și dacă este vorba despre tradiții, ineditul este binevenit. Asta au încercat să facă un grup de fălticeneni, care au vrut să-i surprindă în mod plăcut pe prieteni, pe trecători, dar și pe cei din linia întâi.

Mai exact, au amenajat un autotren pentru un spectacol pe roți.

Pregătiți să sărbătorească intrarea în noul an, aceștia au transformat remorca într-o scenă, pe care au ornat-o cu ramuri de brad și instalație cu luminițe.

Urșii, caprele și urătorii, toți din comuna Slatina, au urcat aici, iar mașina i-a plimbat, deplasându-se cu viteză redusă, pe principalele artere rutiere din municipiul Fălticeni.

Autotrenul mascaților a fost flancat de alte două mașini, un antemergător care tracta Dacia lui Moș Crăciun, și un alt camion.

Au fost făcute câteva opriri pentru a-i ura pe trecători.

Una în centru, alta în Piața Mihail Sadoveanu. Apoi la sediul companiei Romfour, la diverși prieteni, dar și la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, unde au susținut un program complet cu datini de iarnă.

Mascații au avut un program extrem de încărcat.

Au cântat și au jucat timp de 12 ore.

Caravana s-a deplasat nu doar prin Fălticeni, ci și la Râșca, unde mascații l-au urat pe primarul Ionuț Andreica.

Mașinile aparțin unei firme de tractări din oraș, iar ideea autotrenului de sărbători i-a venit lui Valentin Vasilache, patronul acesteia, care a dorit să aducă ceva nou de anul nou.

ȘTIRI