Fălticenenii sunt invitați sâmbăta aceasta la două evenimente culturale și la un concert special în centrul orașuluiLocal

Fălticenenii sunt invitați sâmbăta aceasta la două evenimente culturale și la un concert special în centrul orașului

       Accesări: 5837

Sfârșitul de săptămână aduce noi evenimente în Orașul Muzeelor. Fălticenenii sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie, la două lansări, una de carte și alta dedicată unui album de artă, dar și la un concert ce va avea loc spre seară. Amfitrionii acestora vor fi ilustrul scriitor Grigore Ilisei și artistul plastic Mihai Gavril.

În ceea ce privește concertul, acesta se va desfășura pe scena ce va fi amenajată în zona Ceasului Global.

Localnicii se vor întâlni pentru prima dată cu trupa „Lupii lui Calancea”.

Acțiunile menționate fac parte din programul evenimentului „Fălticeni Mon Amour”, evenimentul de suflet al Clubului Rotary Fălticeni.

Va fi cea de-a treia ediție, manifestarea având rolul de a promova valorile, tezaurul și frumusețile municipiului Fălticeni.

Astăzi, 15 septembrie, membrii Clubului Rotary Fălticeni au oaspeți din România, Ucraina, Republica Moldova și Elveția, care vor descoperi tezaurul și frumusețea Orașului Muzeelor.

Invitații din țară și din străinătate vor avea parte de o cină de gală.

Manifestări culturale și muzicale

Manifestările culturale vor avea loc dimineață, de la ora 11, ambele fiind organizate la Biblioteca Municipală „Eugen Lovinescu”.

Cărturarul Grigore Ilisei lansează cartea „Fălticeni și ținutul său legendar”, în timp ce pictorul Mihai Gavril va lansa un album de artă.

Cu același prilej are loc și un vernisaj.

Spectacolul muzical va începe la ora 20, în Piața Nada Florilor.

Trupa Lupii lui Calancea este un proiect inedit, născut în 2017, în care muzicienii combină folclorul autentic, cu poveștile haiduciei și ritmurile moderne.

În deschidere spectacolului vor concerta Phunk Smmuglers.

ȘTIRI