Fălticenenii sunt invitați la Târgul Mărului. Fructe, bunătăți autentice și folclor. Programul complet al evenimentuluiEveniment

Fălticenenii sunt invitați la Târgul Mărului. Fructe, bunătăți autentice și folclor. Programul complet al evenimentului

       Accesări: 3032

Roadele proaspăt culese din livezi ajung la Târgul Mărului. Pomicultorii revin la cel mai important eveniment al toamnei care are loc la Fălticeni. Sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie, localnicii și nu doar ei sunt așteptați în centrul orașului.

Aici vor expuse soiuri renumite de mere, autohtone, ar și străine, fructe ale producătorilor din bazinul pomicol Fălticeni.

Câteva zeci de tone sunt pregătite pentru vânzare, din livezile care anul acesta au rodit mult.

Vizitatorii târgului de toamnă vor regăsi și standuri îmbelșugate cu bunătăți autentice: preparate din carne, produse de patiserie, panificație, lactate și brânzeturi, miere și altele.

Organizatorii târgului de toamnă, Primăria Municipiului Fălticeni, Asociația Produs în Bucovina și Consiliul Județean Suceava, s-au pregătit așa cum se cuvine și anul acesta.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Târgul Mărului va fi completat cu un program artistic și folcloric ce va începe sâmbătă și duminică de la ora 12.

Un spectacol deosebit vor oferi membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, care vor evolua duminică.

Alexandru Recolciuc, Antonia Ungureanu, Doina și Ciprian Apetroae vor susține recitaluri în cadrul aceluiași program.

Tinerele talente locale, dar și formații din Fălticeni, Boroaia, Hârtop, Preutești, Bunești, Dolhești, Râșca și Rotopănești vor evolua pe scena din centrul municipiului Fălticeni.

La ediția din acest, la Târgul Mărului va fi prezent Ministrul Agriculturii, Florin Ionuț Barbu, Secretarul de stat Adrian Pintea și directorul general al APIA, Constantin Turcescu.

Sâmbătă/21 octombrie

10:00 – 18:00 / Târg de mere și produse agroalimentare

12:00 / Seminar performanța în pomicultură și bune practici în valorificarea bogăției livezilor

12:00 – 18:00 / Spectacol cu formații artistice de la Clubul Copiilor Fălticeni, Centrul Cultural G.V. Birlic și școli gimnaziale

Recitaluri: Grupurile Moldava și Micii Răzeși (Fălticeni), Grupul Folcloric „Datina” (Dolhești)

Duminică/22 octombrie

10:00 – 18:00 / Târg de mere și produse agroalimentare

12:30 – 19:00 / Spectacol cu formații artistice din Fălticeni, Boroaia, Hârtop, Preutești, Bunești, Dolhești, Râșca și Rotopănești.

Recitaluri: Antonia Ungureanu, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc. Spectacol al Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu”

ȘTIRI