Experta contabilă Elena Amarii s-a stins din viațăLocal

Experta contabilă Elena Amarii s-a stins din viață

       Accesări: 27814

Lacrimi, tristețe și durere sufletească. Una dintre cele mai apreciate contabile, care activa în municipiul Fălticeni, s-a stins din viață. Elena Amarii a trecut la cele veșnice la vârsta de 53 de ani.

Lasă în urmă o familie frumoasă, numeroși prieteni, colaboratori și o activitate desfășurată la un înalt nivel profesional.

Răpusă de o boală necruțătoare, cu care se lupta de câțiva ani, Elena Amarii a dus povara acesteia în taină și cu demnitate.

Timp de două decenii a profesat în domeniul contabil.

Elena Amarii s-a remarcat atât în sfera profesională, cât și în afara acesteia.

Născută la 1 iulie 1968, în satul Găinești, comuna Slatina, ea va urma studiile școlii generale în localitatea natală, iar pe cele liceale la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni.

Devine absolventa Facultății de Finanțe Contabilitate, din cadrul Universității Dimitrie Cantemir, din Iași, în anul 2004.

Puțin mai târziu accede în rândul Corpul Experților Contabili din România.

Și-a clădit viața pe temelia solidă a virtuților și valorilor, pe care le-a insuflat și în familie, ca mamă și soție.

Elena Amarii a fost un om model, fire echilibrată, prietenoasă, modestă, optimistă. Era activă în plan spiritual și umanitar, un exemplu de bunătate.

Funeraliile vor avea loc sâmbătă la Biserica pe stil vechi Sfinții Apostoli Petru și Pavel din comuna Rădășeni.

Slujba înmormântării va începe la ora 11.

Prietenii și cei care au cunoscut-o au transmis familiei numeroase mesaje de condoleanțe pe contul de socializare, gânduri ce subliniază cât de apreciată a fost experta contabilă Elena Amarii.

ȘTIRI