Evenimente rutiere produse în Fălticeni, Bunești și Oniceni. Tamponări și autovehicule ieșite în afara carosabiluluiLocal

Evenimente rutiere produse în Fălticeni, Bunești și Oniceni. Tamponări și autovehicule ieșite în afara carosabilului

       Accesări: 6347

Neatenție, grabă, oboseală și reguli încălcate în timpul condusului. Aceștia sunt factorii care, de regulă, pun stăpânire pe șoferi cu experiență, autori ai unor evenimente rutiere în zona Fălticeni. Numărul celor soldate cu pagube materiale este în creștere, aproape zilnic fiind anunțate astfel de incidente.

La acestea se adaugă și situațiile imprevizibile, precum defecțiuni tehnice sau stări de rău la volan.

Polițiștii Compartimentului Rutier au intensificat, la nivel preventiv, acțiunile de control pe drumurile naționale, pe tronsoanele Drăgușeni – Vadu Moldovei, Boroaia – Praxia și Fălticeni – Bunești, dar și în Fălticeni, pentru evitarea producerii de accidente rutiere.

Astfel de acțiuni se desfășoară zilnic, inclusiv pentru depistarea vitezomanilor, dar și pentru identificarea șoferilor băuți.

Oamenii legii solicită prudență la volan și un regim de viteză care să păstreze șoferul în zona de siguranță.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Azi după-amiază un autotren înmatriculat în județul Galați, ce se deplasa pe raza satului Oniceni, s-a oprit în afara carosabilului.

Șoferul, un bărbat din Iași, nu s-a rănit.

Evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale, fiind distruse un stâlp de electricitate și gardul unei gospodării.

Tot astăzi, 21 martie, în cartierele Republicii și 2 Grăniceri au avut loc două tamponări, coliziuni ușoare între autoturisme.

Ambele s-au produs pe fondul neacordării de prioritate.

Marți, 19 martie, pe timpul dimineții în cartierul Tâmpești, din municipiul Fălticeni, un autoturism BMW s-a oprit în șanț.

Mașina se deplasa pe strada Plutonier Ghiniță.

Circumstanțele producerii evenimentului rutier nu au fost comunicate oficial, însă, potrivit altor surse, șoferul unui alt autoturism ar fi autorul incidentului, persoana aflată la volanul mașinii BMW circula regulamentar.

Echipaje ale SMURD (Detașamentul de Pompieri Fălticeni) și Poliției Rutiere Fălticeni s-au deplasat la fața locului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Tot marți, pe raza comunei Bunești s-a produs un alt eveniment rutier.

Tot la orele dimineții, două autoturisme s-au ciocnit.

Și în acest caz nu au fost victime.

Polițiștii le recomandă tuturor conducătorilor auto să aibă atenție sporită la volan, să adapteze viteza în funcție de condițiile de trafic, să respecte regulile de circulație și să nu efectueze manevre în pripă.

Echipajele Poliției Rutiere Fălticeni vor continua să acționeze zi de zi pe drumurile naționale, județene și locale cu autospecialele inscripționate, dar și cea neinscripționată, pentru identificarea șoferilor certați cu legea.

ȘTIRI