Accesări: 1929

Crește numărul incidentelor provocate de șoferii băuți. Unii conducători auto pur și simplu nu rezistă tentnției de consuma alcool și de a conduce pe drumurile publice, fapt interzis și pedepsit de lege.
Agenții Poliției Rutiere Fălticeni nu duc lipsă de activitate în această perioadă în care licorile bahice sunt la putere.

Nu de puține ori, șoferii băuți provoacă accidente grave sau evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale.

La acest ultim capitol, un caz recent se află pe masa polițiștilor.

Marți, 6 decembrie, deși o zi de sărbătoare, s-a dovedit o zi cu ghinion pentru un șofer din comuna Boroaia care circula pe Bulevardul 2 Grăniceri.

Un alt participant la trafic, un șofer din Fălticeni, în vârstă de 53 de ani, a schimbat banda de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de șoferul, de 56 de ani, din comuna Boroaia.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Incidentul, sesizat prin numărul unic 112, s-a soldat cu pagube materiale, iar polițiștilor li s-a relatat că unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice..

Un echipaj al Poliției Municipiului Fălticeni s-a deplasat la locul faptei, pentru soluționarea incidentului.

Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto din Fălticeni a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest. Aparatul a indicat un rezultat al alcoolemiei de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferului i s-au recoltat, la spital, probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

ȘTIRI