Eveniment rutier în Vadu Moldovei. Autospeciala  Pompierilor din Fălticeni s-a răsturnat pe carosabil. Nu sunt victimeRural

Eveniment rutier în Vadu Moldovei. Autospeciala Pompierilor din Fălticeni s-a răsturnat pe carosabil. Nu sunt victime

       Accesări: 11886

Li se întâmplă, din păcate, și salvatorilor. Autospeciala Detașamentului din Fălticeni s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul rutier s-a produs duminică dimineață pe raza comunei Vadu Moldovei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.

Carosabilul este umed, iar autospeciala s-a răsturnat într-o zonă marcată cu linie continuă, după o curbă la stânga și, unde, urmează un sector de curbă periculoasă.

Echipajul se afla în misiune.

Autospeciala pompierilor, echipată cu un rezervor de apă, s-a răsturnat la ieșirea din Vadu Moldovei spre localitatea Roșiori.

Alma Clinic

Pompierii se îndreptau spre locul unui accident, unde era răsturnată o autocisternă din Ucraina.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Autocisterna este încărcată cu motorină, pe la capacele a doua dintre acestea sunt ușoare scurgeri de combustibil.

Pompierii militari asigura masurile PSI la fata locului.

La intervenție s-au deplasat pompierii militari cu autospeciala de descarcerare, autospeciala de stingere, ambulanța SMURD și autocisterna cu apă.

Polițiștii desfășoară cercetări.

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate. S-a circulat pe un singur fir. Pentru un timp, traficul auto a fost blocat pentru ridicarea autospecialei pompierilor.

ȘTIRI