Eveniment rutier în Fălticeni. Un autoturism s-a izbit frontal într-o mașina parcată. Șoferul consumase alcoolLocal

Eveniment rutier în Fălticeni. Un autoturism s-a izbit frontal într-o mașina parcată. Șoferul consumase alcool

       Accesări: 4424

Inconștineța șoferilor generează dosare penale pe bandă rulantă. Infracțiunile rutiere înregistrate în zona Fălticeni sunt realizate preponderent de către conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. Sezonul rece este marcat de numeroase astfel de situații, unele grave, în care au rezultat victime, iar altele încheiate doar cu pabuge materiale.

Cea mai recent caz de acest fel, încheiat cu un dosar penal, s-a produs vineri seara pe raza municipiului Fălticeni.

Polițiștii au fost sesizați că un conducător auto, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a izbit într-un autoturism care staționa.

Agenții Poliției Rutiere s-au deplasat la fața locului și au stabilit că, în jurul orei 20:00, un bărbat de 58 ani, în timp ce conducea un autoturism Renault Megane, pe relația Petia-Fălticeni, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Audi A6 care staționa neregulamentar pe partea carosabilă.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Pleșești Gane, iar autorul acestuia este un localnic.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu etilometrul, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul fălticenean a fost însoțit la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea nivelului de alcoolemie.

În urma tamponării au fost înregistrate doar pagube materiale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

ȘTIRI