Energia electrică va fi sistată în totalitate în comunele Mălini și Slatina. Vor fi întreruperi și la Cornu LunciiRural

Energia electrică va fi sistată în totalitate în comunele Mălini și Slatina. Vor fi întreruperi și la Cornu Luncii

       Accesări: 2480

Noi lucrări de modernizare pe rețelele de tensiune. Compania Delgaz Grid va sista furnizarea energiei electrice în trei comune din zona Fălticeni pentru a putea efectua o serie de intervenții. Peste 13.000 de locuitori din Mălini, Slatina și Cornu Luncii vor fi afectați de această întrerupere.

Beneficiarii casnici, agenții economici și instituțiile nu vor avea energie electrică timp de 8 ore.

Lucrările sunt programate miercuri, 4 noiembrie.

Vor fi înlocuiți stâlpi în Linia Electrică Aeriană, izolații, conductorii și separatoare de post.

Energia electrică va fi sistată în totalitate, între orele 9 și 17, în comuna Mălini (satele Mălini, Pâraie, Suha, Poiana Mărului, Văleni, Iesle), dar și în comuna Slatina (satele Găinești, Herla și Slatina).

În comuna Cornu Luncii va fi oprită furnizarea acestui serviciu doar în satul Cornu Luncii, în intervalul 8.30 – 16.30.

Investițiile în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei Delgaz Grid.

Prin aceste lucrări se dorește funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Reprezentanții Delgaz Grid și-au exprimat regretul pentru disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI