Echipa de tenis de masă Șomuz Fălticeni și-a asigurat prezența în Divizia B și în noul sezonSport

Echipa de tenis de masă Șomuz Fălticeni și-a asigurat prezența în Divizia B și în noul sezon

       Accesări: 234

Sala sporturilor din incinta Complexului Olimpic Român “Sydney 2000”, de la Izvorani, a găzduit, la începutul acestei săptămâni (1-3 septembrie), returul Campionatului Național de tenis de masă seniori , echipe, Divizia B.

A fost prima competiție oficială organizată de Federația Română de Tenis de Masă, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Între competitoare s-a aflat și echipa secției de tenis de masă ACS Șomuz Fălticeni.

A fost un concurs dificil, în contextul condițiilor pe care sportivii sunt nevoiți să le respecte pentru prevenirea răspândirii infecției Covid-19 (testare Covid, termometrizare, etc.). Drept dovadă, două dintre echipele din Seria I (seria fălticenenilor) s-au retras din competiție.

Și echipa din Fălticeni s-a prezentat la Izvorani cu două absențe importante în lotul coordonat de Cătălin Cosma: Florin Ursulean – cu probleme de sănătate, și Mihnea Moșeneagu – accidentat.  

Codrin Benta

Pentru Șomuz au evoluat, în cele 5 partide disputate, jucătorii: Marius Moșneagu, Cosmin Hasna și Dorel Nistor.

Chiar dacă au obținut o singură victorie în retur, cele 16 puncte acumulate în cele două faze ale competiției au fost suficiente pentru ca Șomuz Fălticeni să încheie sezonul pe locul 5, o clasare care îi asigură participarea în viitoarea ediție a Diviziei B.

ȘTIRI