Dublă confruntare între Șomuz și Foresta. Echipele de fotbal din Fălticeni și Suceava se întâlnesc în campionat și în Cupa României în interval de cinci zileSport

Dublă confruntare între Șomuz și Foresta. Echipele de fotbal din Fălticeni și Suceava se întâlnesc în campionat și în Cupa României în interval de cinci zile

       Accesări: 1120

Dubla confruntare dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava ține capul de afiș al evenimentelor fotbalistice, la începutul lunii octombrie.

Neînvinsă în toate cele patru meciuri oficiale disputate de la începutul sezonului, în Liga 3 și Cupa României, Șomuz Fălticeni se pregătește să o întâlnească pe Foresta Suceava.

Ambele cluburi și-au stabilit drept obiectiv clasarea pe unul dintre cele două locuri care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Liga 2.

Fălticenenii au punctaj maxim în campionat, după 3 etape disputate, în timp ce Foresta a adunat doar 3 puncte din cele două meciuri disputate.

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, cele două echipe se vor confrunta pe Stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni, în etapa a 4-a a campionatului Ligii a 3-a, Seria 1.

În mai puțin de o săptămână, miercuri, 7 octombrie, de la ora 14.30, tot la Fălticeni, Șomuz și Foresta se vor întâlni și în Cupa României, după ce Departamentul Competiții al FRF a realizat, conform criteriului geografic, împerecherea echipelor participante în turul 3 al Cupei României, ediția 2020-2021.

Din păcate, suporterii celor două echipe nu vor putea asista la aceste jocuri. Potrivit protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor, în contextul epidemiei, toate jocurile se dispută fără spectatori. În stadion este permis accesul unui număr limitat de persoane.

ȘTIRI