Două transporturi agabaritice vor tranzita municipiul Fălticeni. Vor fi aplicate noi restricții de circulațieLocal

Două transporturi agabaritice vor tranzita municipiul Fălticeni. Vor fi aplicate noi restricții de circulație

       Accesări: 1797

Restricții rutiere la nivel local. Șoferii nu vor mai putea parca autoturismele pe trei străzi intens circulate din municipiul Fălticeni. Interdicția va fi valabilă în anumite intervale orare și vizează centrul și două intrări ale orașului.

Restricțiile vizează străzile 2 Grăniceri, Bulevardul Revoluției și Sucevei.

Măsura este temporară și este impusă de faptul că două transporturi agabaritice vor tranzita orașul în perioada 28 martie – 5 aprilie.

Primul dintre acestea va tranzita în această noapte, în jurul orei 2:00, iar al doilea este așteptat în noaptea de 4 spre 5 aprilie.

Fiindcă dimensiunile obiectelor transportate sunt mari, convoiul vehiculelor de tonaj are nevoie de ambele benzi ale străzilor pentru a-și putea asigura deplasarea fără probleme.

Mașinile de tonaj vor transporta transformatoare.

Transporturile cu depășiri agabaritice vin de la Agigea spre Focșani, Moțca și Fălticeni, acestea urmând să tranziteze prin Punctul de Trecere al Frontierei de la Siret.

Restricțiile vor fi aplicate, doar pe sensul de mers dinspre Roman spre Suceava.

Șoferii vor trebui să nu parcheze mașinile, pe străzile menționate, pentru ca acestea să fie avariate.

Proprietarii de autoturisme vor fi înștiințați de Poliția Locală, când vor trebui să-și mute mașinile pentru ca, de asemenea, transportul agabaritic să nu fie afectat.

ȘTIRI