Două eleve din Fălticeni au media 10 la Evaluarea Națională. Gimnaziul l-au absolvit cu 10 pe linie!Special

Două eleve din Fălticeni au media 10 la Evaluarea Națională. Gimnaziul l-au absolvit cu 10 pe linie!

       Accesări: 11663

Rezultatele de excepție nu au lipsit anul acesta de la Evaluarea Națională. Două eleve din municipiul Fălticeni se numără printre absolvenții de gimnaziu suceveni care au obținut media 10. Ștefana Șoptelea și Anstasia Tofan au trecut cu brio de primul examen important din viață, examen pe care l-au tratat cu maximă seriozitate.

S-au pregătit încă de la începutul anului școlar, iar acum au cules roadele perseverenței și seriozității.

Doar 19 elevi din județul Suceava au primit media maximă la Evaluarea Națională, iar la nivel național sunt 839 de elevi care au reușit un rezultat similar.

Anastasia și Ștefana sunt printre cei care au intrat la liceu cu media 10.

Rezultatele au contat în proporție de 80% la media de admitere la liceu. Restul de 20 de procente reprezintă media de absolvire a claselor V-VIII.

Examen fără emoții

Cu multă muncă, ele şi-au conturat un parcurs şcolar fără cusur și astfel intrat în elita învăţământului fălticenean. Au confirmat că sunt de nota 10 și la Evaluarea Națională, mai ales că lucrările au fost corectate în alt județ.

Cele două absolvente din Fălticeni au fost singurele eleve din oraș care au obținut media maximă, iar pe lângă mulțumirea personală de a atinge obiectivul propus, elevele au adus bucurie profesorilor, dar mai ales familiilor lor.

Examenul l-au trecut fără emoții, iar subiectele la matematică și limba română nu li s-au părut deloc grele.

Ștefana Șoptelea

10 pe linie. Șefe de promoție

Anastasia Tofan este absolventa Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, iar Ștefana Șoptelea este absolventa unei noi serii gimnaziale de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Ele s-au remarcat tot timpul prin rezultate deosebite.

Au avut 10 pe linie în toți anii de gimnaziu și au terminat studiile ca șefe de promoție.

Ștefana Șoptelea și Anstasia Tofan au încheiat o etapă din viața de elev și sunt la un pas de lumea liceului.

Elevele cu media 10 la Evaluarea Națională le mulțumesc profesorilor și părinților pentru tot sprijinul de care s-au bucurat în acești ani.

Anastasia Tofan

Opțiuni de viitor

Media 10 obținută la Evaluarea Națională le dă dreptul să aleagă liceul unde își doresc să studieze.

Anastasia vrea să urmeze studiile preuniversitare la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din județ.

Ștefana este decisă să rămână cu profesorii care au îndrumat-o, așa că va continua studiile la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Absolventele de nota 10 au avut și un mesaj pentru colegii de clasă cu care au legat prietenii pe viață și despre care spun că îi vor păstra mereu în inima lor.

ȘTIRI