Doi tineri sportivi din municipiul Fălticeni vor reprezenta România la un turneu internațional de boxSport

Doi tineri sportivi din municipiul Fălticeni vor reprezenta România la un turneu internațional de box

       Accesări: 1206

Pași importanți spre noi performanțe. Doi sportivi din municipiul Fălticeni vor participa în viitorul apropiat la un turneu internațional de box. Iulian Buletică şi Sebastian Boambă au încheiat stagiul de pregătire cu lotul național de juniori și urmează să intre în cea mai importantă competiție din acest an.

Cei doi au fost selectați de antrenorii federali ai FRB, în urma rezultatelor și evoluțiilor foarte bune pe care le-au avut în ultima perioadă.

Iulian și Sebastian sunt legitimați la clubul ACS „Șomuz Fălticeni”, unde sunt pregătiți de antrenorul maestru emerit al sportului Vasile Nistor şi instructorul Cristinel Onofrei.

Sportivii fălticeneni, aflați la perioada junioratului, au desfășurat în perioada 15 – 30 martie stagiile de pregătire la Centrul Naţional Olimpic de Pregătrie pentru Juniori de la Oneşti.

Ei se vor deplasa luna aceasta la Călărași, alături de restul lotului național de box unde vor continua antrenamentele pentru turneul internațional de box din Bulgaria.

Iulian Buletică este elev al Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea”, iar Sebastian Boambă studiază la Colegiul „Vasile Lovinescu”.

Ambii sportivi s-au remarcat în competiții precum Campionatul Naţional şi Cupa României la box, de unde s-au întors cu medalii.

Antrenorul Vasile Nistor speră ca Iulian și Sebastian să revină în țară cu rezultate frumoase.

Pugiliștii fălticeneni sunt în formă, iar obținerea unor medalii i-ar propulsa valoric în cadrul lotului național de juniori al României.

ȘTIRI