Doi antreprenori din Fălticeni și Preutești au lansat marca IKA MOB. Cum au atins succesul pe piața mobileiLocal

Doi antreprenori din Fălticeni și Preutești au lansat marca IKA MOB. Cum au atins succesul pe piața mobilei

       Accesări: 14591

Succesul nu vine din întâmplare. Este rezultatul unei munci asidue, în care exigența și pasiunea au roluri determinante în ecuația reușitelor. Pe aceste coordonate au mizat doi tineri întreprinzători din Fălticeni și Preutești, care au adus altă viziune și dinamică în domeniul mobilei, atunci când au decis să facă pasul spre antreprenoriat.

Ciprian Aniculesei și Ioan Rusu au pornit de jos, dar au fost mereu optimiști că vor izbuti într-un mediu extrem de competitiv, unde atenția pentru detalii face diferența.

Din economiile proprii au cumpărat aparatura și sculele cât să pornească pe noul lor drum, au reinvestit inteligent profitul, și au folosit cei 14 ani de experiență în domeniu ca principal atu.

Anul trecut au lansat IKA MOB, marca sub care produc propria gamă de mobilier, iar astăzi pot onora comenzile venite din patru județe Suceava, Botoșani, Neamț și Iași.

Produsele lor, multe dintre ele proiecte unice, au ajuns să fie căutate și de românii care se întorc acasă.

Alma Clinic

Atenție pentru detalii

Rețeta lor de succes este simplă și are la bază mai multe ingrediente.

Ciprian și Ioan stabilesc cu atenție toate detaliile, materialul, nuanțele, măsurătorile, proiectarea, execuția și livrarea. Din experiența lor oferă sfaturi prețioase clienților, caută soluțiile și ideile cele mai potrivite.

IKA MOB este un concept de afacere care asigură procese integrate, astfel că onorarea comenzilor ține de pași atenți calculați.

Antreprenorii s-au adaptat la cerințele pieței, au găsit soluțiile potrivite pentru solicitările primite.

Clienții de astăzi nu pun accent doar pe preț și calitate, ci și pe servicii, cum sunt montajul sau transportul la domiciliu clientului.

Cei doi antreprenori au reușit să asigure întregul flux, de la comandă și proiectare, la montaj și livrare, astfel încât țin și costurile sub control.

Flexibilitatea și punctualitatea sunt alte două repere pe care Ciprian Aniculesei și Ioan Rusu și le-au stabilit ca regulă de bază în afacerea lor, repere care au generat încredere și valoare.

Mobilier realizat cu stil

IKA MOB aduce în atenție piese de mobilier stilate, creionate în stil modern, clasic sau avangardist.

Ele pot fi îmbinate cu detalii astăzi la modă, precum riflaje, licheni sau concepte grafice inedite.

Acestea pot fi realizate după un model al clientului sau după catalogul de firmă. Materialele utilizate sunt variate: PAL melaminat, MDF HG, MDF vopsit sau MDF cu folie.

Modelele de mobilier IKA MOB sunt diverse.

Clienții pot alege să-și mobileze întreaga locuință sau doar o parte din aceasta, bucătăria, dormitorul, biroul, holul sau sufrageria.

Produsele pot fi adaptate în funcție de cerințe.

Mobilierul marca IKA MOB se remarcă prin calitatea detaliilor, grație tehnologiilor moderne aplicate pentru tăierea și îmbinarea pieselor.

Toate produsele au doi ani garanție.

ȘTIRI