Detașamentul de Pompieri Fălticeni premiază 10 primari și serviciile pompierilor civili din zona FălticeniLocal

Detașamentul de Pompieri Fălticeni premiază 10 primari și serviciile pompierilor civili din zona Fălticeni

       Accesări: 4465

Un gest de mulțumire la ceas de sărbătoare. Detașamentul de Pompieri Fălticeni premiază partenerii instituționali în semn de recunoștință pentru sprijinul și disponibilitatea pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor. Aceștia vor primi Diplome de Excelență semnate de maiorul Ovidiu Burlacu.

Comandantul Detașamentului Pompierilor din Fălticeni oferă aceste distincții cu ocazia Zilei Pompierilor din România.

Zece primari și cele mai active servicii ale pompierilor civili din zona Fălticeni primesc acest diplome.

Este vorba despre Cătălin Coman (primarul municipiului Fălticeni), Neculai Perju (primarul comunei Rădășeni), Vasile Berariu (primarul comunei Boroaia), Maria Tomescu (primarul comunei Baia), Petru Nistor (primarul comunei Mălini), Gheorghe Fron (primarul comunei Cornu Luncii), Ionuț Andreica (primarul comunei Râșca), Vlăduț Gherman (primarul comun ei Slatina), Ion Vasiliu (primarul comunei Preutești), Cristian Sopon (primarul comunei Bogdănești).

În egală măsură, diplome primesc și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență care funcționează în cadrul primăriilor.

Codrin Benta

Din rândul pompierilor civili vor primi aceleași distincții cei mai activi voluntari din zona Fălticeni.

Este vorba de preotul pompier Puiu Florea, prezent la toate solicitările pompierilor militari. Al doilea pompier civil care va fi premiat este Ilie Boca, cel care deține două autospeciale de stingere și care, de asemenea, participă la toate intervențiile în teren, alături de pompierii Detașamentului Fălticeni.

Cei doi pompieri civili fac parte din cadrul SVSU Cornu Luncii.

Ziua Pompierilor din România este sărbătorită la 13 septembrie.

ȘTIRI