Detaliile accidentului mortal de vineri. În mașină se aflau doi frați din Hârtop. Cel care era pasager și-a pierdut viațaLocal

Detaliile accidentului mortal de vineri. În mașină se aflau doi frați din Hârtop. Cel care era pasager și-a pierdut viața

       Accesări: 6800

Tragediile rutiere răpesc vieți nevinovate. Accidentul grav produs pe raza municipiului Fălticeni desparte doi frați din comuna Hârtop, de 23 și 29 de ani, în cel mai cumplit mod cu putință. Mașina în care se aflau aceștia, ca șofer și pasager, a fost scăpată de sub control, iar un impact puternic, l-a adus în stare foarte gravă pe unul dintre tineri, autoturismul fiind ieșit în afara carosabilului.

Vineri seara, în jurul orei 22, s-a produs accidentul.

Cei doi frați se aflau într-o mașină Opel, iar la volan era tânărul de 23 de ani, iar în dreapta lui era fratele mai mare, de 29 de ani.

Pe strada Tudor Vladimirescu, la ieșirea din Fălticeni spre Preutești, șoferul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă la dreapta.

Din primele cercetări desfășurate de agenții Compartimentului Rutier Fălticeni, mașina a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un gard din beton, de pe partea stângă a sensului de mers, după care mașina s-a izbit într-un stâlp din beton, pe care l-a distrus.

În urma producerii accidentului rutier, pasagerul din dreapta, fratele mai mare al șoferului s-a rănit, fiind în stare de inconștiență.

Echipajele medicale sosite la fața locului au început protocolul de resuscitare. Aceștia au făcut tot ce le-a stat în putință, însă leziunile suferite de tânărul de 29 de ani au fost mult prea grave, decesul victimei fiind declarat ulterior.

Șoferul, tânărul de 23 de ani, fratele mai mic al pasagerului, a fost monitorizat, el refuzând transportul la spital.

Agenții Compartimentului Rutier Fălticeni l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, acesta fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice.

Șoferul a fost testat și cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.

ȘTIRI