Delgaz Grid va sista miercuri și joi furnizarea energiei electrice pe șase străzi din municipiul FălticeniLocal

Delgaz Grid va sista miercuri și joi furnizarea energiei electrice pe șase străzi din municipiul Fălticeni

       Accesări: 3314

Sute de consumatori casnici nu vor avea energie electrică. Delgaz Grid va opri furnizarea energiei electrice pe șase străzi din zona Fălticeni. Miercuri și joi sunt programate lucrări de modernizare la rețelele de distribuție.

Pe 28 octombrie energia electrică va fi sistată între orele 8 și 16 pe străzile Sucevei, Botoșani și Libertății. Vor fi executate lucrări într-un tablou de distribuție pentru alimentarea cantinei Colegiului Național „Nicu Gane”.

Într-o situație similară vor fi și consumatorii casnici de pe strada Obor. Aici va fi oprită furnizarea energiei electrice între orele 9 și 17, pentru înlocuirea unor stâlpi de lemn cu stâlpi de beton.

Pe 29 octombrie energia electrică va fi sistată din nou, între orele 8 și 16, pe străzile Sucevei, Botoșani și Libertății, pentru înlocuirea unei firide şi introducerea unei linii electrice subterane, în vederea alimentării cantinei Colegiului Național „Nicu Gane”.

Tot joi va fi întreruptă furnizarea aceluiași serviciu pe străzile Dumbrava Minunată și Sublocotenent Grigoraș, între orele 9 și 17, pentru înlocuirea unui stâlp fisurat.

Delgaz Grid amintește că investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei.

Prin aceste lucrări se dorește funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților noștri.

ȘTIRI