Delgaz Grid va sista energia electrică în comunele Bunești, Cornu Luncii, Hârtop, Mălini, Slatina și VultureștiRural

Delgaz Grid va sista energia electrică în comunele Bunești, Cornu Luncii, Hârtop, Mălini, Slatina și Vulturești

       Accesări: 6027

Investițiile continuă în modernizarea rețelelor de energie electrice continuă. Delgaz Grid anunță pentru această săptămână mai multe lucrări în zona Fălticeni. Intervențiile sunt programate în șase comune și un oraș.

Acestea au rolul de a asigura funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

Pentru executarea lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din Bunești, Cornu Luncii, Hârtop, Mălini, Slatina și Vulturești.

Lucrări vor fi executate pe linii de medie tensiune de 20 kv la mai multe puncte de transformare, pentru înlocuirea unor separatoare de derivație.

Cornu Luncii, Mălini și Slatina

Miercuri, 24 februarie, energia electrică va fi întreruptă în comuna Cornu Luncii, pentru locuitorii din satele Băișești, Sasca Mare, Șinca și Păiseni.

În aceeași zi va fi sistată energia electrică în toată comuna Mălini, satele Mălini, Suha, Pâraie, Poiana Mărului, Văleni-Stânișoara.

Energia electrică va fi oprită în totalitate și în comuna Slatina, satele Găinești, Herla și Slatina.

Delgaz Grid anunță că lucrările vor dura opt ore, iar furnizarea energiei va fi întreruptă în cele trei comune între orele 8 și 16.

Bunești, Hârtop, Vulturești, Liteni

Joi, 25 februarie, va fi sistată energia electrică în comunele Bunești, Hârtop, Vulturești și în orașul Liteni.

Toată comuna Bunești (Bunești, Podeni, Uncești, Petia) va fi decuplată de la rețea timp de opt ore.

În aceeași situație se află și comuna Vulturești ( Vulturești, Hreațca, Pleșești, Jacota, Merești, Giurgești, Osoi, Valea Glodului).

Nu vor avea energie electrică nici locuitorii din comuna Hârtop zona și cei din Siliștea și Bălteni, localități ce aparțin orașului Liteni.

Alimentarea va fi întreruptă între orele 09.00 – 17.00 pentru racordare unor posturi de transformare aeriene nou construite în localitățile Hârtop și Petia.

Delgaz Grid precizează că investițiile în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei.

Distribuitorul de electricitate considerăm foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI