Profesioniștii Răzvan şi Iustina Zaharia reîncep cursurile de dans popular în Fălticeni. Ei au dat startul înscrierilorLocal

Profesioniștii Răzvan şi Iustina Zaharia reîncep cursurile de dans popular în Fălticeni. Ei au dat startul înscrierilor

       Accesări: 1176

Dansul popular nu este doar o formă de artă, ci și un mod minunat de a te conecta cu tradițiile, de a te relaxa și de a-ți dezvolta abilități sociale. Răzvan și Iustina Zaharia, doi dansatori ai Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, din Chișinău, secția Dans, revin cu noi cursuri. în Fălticeni. Începând cu data de 15 iulie puteți descoperi cât de plăcut și simplu poate fi să înveți pașii dansului tradițional românesc.

Acești instructori cu experiență, care au performat pe marile scene folclorice, sunt gata să împărtășească pasiunea lor pentru dansul popular cu fălticenenii și persoanele din zone adiacente.

Elementul de noutate este faptul că instructorii vor pregăti cursanții într-un alt spațiu, mult mai pretabil activităților de pregătire individuală și de grup.

Ce vei învăța la cursuri?

Grupa de începători este deschisă tinerilor, adulților, fie că vii singur sau în cuplu. Pe parcursul mai multor module, fiecare cu câte opt ședințe, vei învăța dansuri tradiționale precum hora, bătuta, țărăneasca, sârba, ciobănașul și multe altele. Indiferent dacă te pregătești pentru un eveniment special sau o faci din pasiune, Răzvan și Iustina te vor ghida pas cu pas.

De ce să alegi cursurile noastre?

Cursurile se vor desfășura în cadrul unei atmosfere relaxate care te va ajuta să te simți confortabil și să te distrezi în timp ce înveți.

Răzvan și Iustina au avut numeroși cursanți, de-a lungul timpului, care au progresat rapid și au atins rezultate remarcabile. Poți fi și tu la fel! Poți participa la cursuri cu sau fără partener.

Detalii cursuri:

Toate ședințele vor avea loc în sala mică de sport din cadrul Colegiului Naţional „Nicu Gane” Fălticeni. Acestea se vor ține luni și miercuri, de la ora 19:00 la 20:00.

Prețuri:
* 160 lei per modul pentru o singură persoană
* REDUCERE pentru elevi și studenți: 140 de lei per modul, în loc de 160 de lei.
* REDUCERE pentru cupluri: 280 de lei în loc de 320 de lei. Vino cu un partener şi plăteşte mai puțin!

Înscrierile şi alte informații se pot obține la numărul de telefon: 0756 681 058 (Răzvan)

Puteți vedea mai multe poze şi videoclipuri pe paginile lor de Facebook.

Răzvan Zaharia: https://www.facebook.com/share/jKejZH96NRcHk13Q/
Iustina Zaharia: https://www.facebook.com/share/1Gj1tS3ie4SPckFU/?mibextid=LQQJ4d

ȘTIRI