Cum vor arăta buletinele de vot în Fălticeni. Membrii BEC au stabilit în ce ordine apar candidații la alegerile localeLocal

Cum vor arăta buletinele de vot în Fălticeni. Membrii BEC au stabilit în ce ordine apar candidații la alegerile locale

       Accesări: 333

Peste trei săptămâni ne vom prezenta la urne. Alegerile comasate vor avea loc pe 9 iunie, dată la care electoratul va decide primarii, consilierii locali, președinții de consilii județene și europarlamentari care vor să-i reprezinte în următorii patru ani. În plină campanie electorală, delegații Biroul Electoral de Circumscripție Fălticeni au stabilit ordinea de înscriere pe buletinele de vot.

Prin tragere la sorți, 9 dintre cei 11 membrii au finalizat, de curând, al doilea proces important din ecuația viitorului scrutin.

Acesta vine după ce validarea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție, etapă care s-a încheiat săptămâna trecută.

Cinci persoane au intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni.

Candidații AUR, PNL, PSD, ADU și SOS au aflat deja ordinea de pe buletinele de vot în Circumscripția Electorală Fălticeni.

Codrin Benta

Primul pe buletinul de vot este Ion Titianu-Asaftei (AUR), urmat de Cătălin Coman (PSD), la poziția 2 și Codrin Bența (PNL), la poziția 3, apoi Eusebiu-Lucian Țăpoi, candidatul ADU, la poziția 4, urmat de Mariana Zancu (SOS), care ocupă ultimul loc pe buletinul de vot, poziția 5.

În cursa electorală pentru un loc în Consiliul Local sunt șase partide politice și și un candidat independent.

După tragerea la sorți, ordinea pe buletinele de vot pentru alegerea Consiliului Local Fălticeni, la primele două poziții sunt AUR (1) și PSD (2), apoi PNL (3), ADU (4), SOS (5), respectiv PUSL (6) și candidatul independent Ioan Ilișeșcu.

Campania electorală pentru alegerile locale se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare.

ȘTIRI