Accesări: 7189

Schimbare la vârful celui mai mari unități de învățământ din Fălticeni. Profesorul Cristi Acatrinei este noul director interimar al Colegiului „Vasile Lovinescu”. El a fost numit în funcție prin detașare în interesul învățământului, pe postul rămas vacant, începând din 11 ianuarie 2021.

ISJ Suceava l-a propus în această funcție, pe care o va deține timp de 8 luni, până la finele actualului an școlar.

Gabriel Matei, fostul director, și-a încheiat activitatea pe data de 10 ianuarie.

Noul director al Colegiului „Vasile Lovinescu” nu este membrul niciunui partid și nici nu a făcut politică. El spune că este pregătit să facă față provocărilor actuale din mediul educațional și că îți dorește o atmosferă de prietenie și colaborare în colegiu.

„Am primit această propunere din partea ISJ Suceava și am acceptat-o cu plăcere. Mă simt pregătit, deoarece cunosc probleme colegiului.”, ne-a declarat directorul Cristi Acatrinei. „Aici profesez de foarte mult timp și cred că experiența mea mă va ajuta în ceea ce mi-am propus și mă responsabilizează în mod deosebit. Îmi doresc o atmosferă de prietenie în colegiu.”

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Cristi Acatrinei are 43 de ani și este originar din Fălticeni.

Profesează pe disciplina informatică, fiind cadru didactic de 20 de ani, din care 19 ani i-a petrecut în colegiul care i-a fost încredințat spre conducere. Este absolvent al Colegiului Național „Nicu Gane” și al Facultății de Inginerie Electrică, specializarea Calculatoare.

În anul 2000 a început cariera de profesor la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, unde a predat doar un an. De-a lungul timpului și-a dezvoltat baza de cunoștințe cu o serie cursuri și stagii de formare.

Profesorul Cristi Acatrinei are gradul 1, este metodist și membru CNEE (Corpul Național de Experți în Educație).

El a ținut să mulțumească tuturor directorilor de până acum care „au avut fiecare un aport deosebit pentru menținerea acestui colegiu la un nivel înalt”.

ȘTIRI