Accesări: 7321

Schimbare la vârful celui mai mari unități de învățământ din Fălticeni. Profesorul Cristi Acatrinei este noul director interimar al Colegiului „Vasile Lovinescu”. El a fost numit în funcție prin detașare în interesul învățământului, pe postul rămas vacant, începând din 11 ianuarie 2021.

ISJ Suceava l-a propus în această funcție, pe care o va deține timp de 8 luni, până la finele actualului an școlar.

Gabriel Matei, fostul director, și-a încheiat activitatea pe data de 10 ianuarie.

Noul director al Colegiului „Vasile Lovinescu” nu este membrul niciunui partid și nici nu a făcut politică. El spune că este pregătit să facă față provocărilor actuale din mediul educațional și că îți dorește o atmosferă de prietenie și colaborare în colegiu.

„Am primit această propunere din partea ISJ Suceava și am acceptat-o cu plăcere. Mă simt pregătit, deoarece cunosc probleme colegiului.”, ne-a declarat directorul Cristi Acatrinei. „Aici profesez de foarte mult timp și cred că experiența mea mă va ajuta în ceea ce mi-am propus și mă responsabilizează în mod deosebit. Îmi doresc o atmosferă de prietenie în colegiu.”

Codrin Benta

Cristi Acatrinei are 43 de ani și este originar din Fălticeni.

Profesează pe disciplina informatică, fiind cadru didactic de 20 de ani, din care 19 ani i-a petrecut în colegiul care i-a fost încredințat spre conducere. Este absolvent al Colegiului Național „Nicu Gane” și al Facultății de Inginerie Electrică, specializarea Calculatoare.

În anul 2000 a început cariera de profesor la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, unde a predat doar un an. De-a lungul timpului și-a dezvoltat baza de cunoștințe cu o serie cursuri și stagii de formare.

Profesorul Cristi Acatrinei are gradul 1, este metodist și membru CNEE (Corpul Național de Experți în Educație).

El a ținut să mulțumească tuturor directorilor de până acum care „au avut fiecare un aport deosebit pentru menținerea acestui colegiu la un nivel înalt”.

ȘTIRI