Comuna Drăgușeni este primenită pentru sărbătorile pascale. Parcuri curate, mii de flori și aer de prospețimeRural

Comuna Drăgușeni este primenită pentru sărbătorile pascale. Parcuri curate, mii de flori și aer de prospețime

       Accesări: 1990

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi. În Comuna Drăgușeni se trebăluiește de zor peste tot. Autoritățile locale vor să aibă cea mai frumoasă și curată localitate din județul Suceava.

Au toate motivele să fie primii la acest capitol, mai ales că oamenii locului sunt gospodari ca la carte.

Mii de turiști vor tranzita zilnic localitatea, în drumul lor spre mănăstirile și pensiunile din Bucovina, iar primarul Vasile Cepoi și viceprimarul Camelia Trofin vor ca totul să arate impecabil.

Mai mult decât atât, fii și fiicele satului se vor întoarce, în curând acasă, din străinătate, iar în satele Broșteni, Garaleu și Drăgușeni se simte aerul de prospețime.

Comuna Drăgușeni este primenită pentru sărbătorile pascale. 30 de gospodari se ocupă de curățenia de primăvară, de unele lucrări edilitare și de înfrumusețare.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Sute de flori au fost plantate, spațiile verzi au fost igienizate, gardurile vopsite, iar podețele revizuite. Totul pentru ca localitatea să oglindească spiritul gospodăresc al drăgușenenilor.

Primarul Vasile Cepoi spune că administrația locală dă tonul în toate, iar faptele sunt cele care vorbesc și oglindesc spiritul oamenilor locului.

Parcurile din comună sunt oaze de curățenie și verdeață. În zona dispensarului, căminului cultural și a bibliotecii noile ronduri flori înfrumusețează întreaga zonă.

Curățenie capitală s-a făcut și în parcul de joacă. Parcul central este, de asemenea, pus la punct.
Gospodarii au înfăptuit ceea ce și-au propus de la început.

Localnicii au sate curate și înfrumusețate de sărbători.

Duminică sunt Floriile, iar comuna Drăgușeni, poarta de intrare în județul Suceava, este deja un loc al miilor de flori.

ȘTIRI