Competiții organizate la final de an pentru juniorii secțiilor înot și tenis de câmp ale ACS Nada Florilor FălticeniSport

Competiții organizate la final de an pentru juniorii secțiilor înot și tenis de câmp ale ACS Nada Florilor Fălticeni

       Accesări: 319

Secția de tenis de câmp ACS Nada Florilor a organizat o nouă ediție a competiției Cupa Moș Crăciun.

O competiție care răsplătește, în pragul sărbătorilor de iarnă, munca din timpul anului a micilor tenismeni din Fălticeni.

Chiar dacă a fost un an cu multe restricții, din cauza pandemiei care continuă să afecteze întreaga societate, Primăria Fălticeni le-a oferit copiilor bucuria participării la competiția de bilanț.

Timp de aproape zece ore, în cursul zilei de sâmbătă, 19 decembrie, copiii au oferit un spectacol sportiv de calitate în fața părinților. Indiferent de clasamentele finale, toții copiii au primit diplome și daruri din partea organizatorilor.

Iată care au fost câștigătorii celor 5 categorii de concurs:

Categoria Roșu starter: Locul 1 – Mitocaru Antonia, Locul 2 – Tanase Efrenia, Locul 3 – Mitrea Sofia.

Categoria Roșu challenger: Locul 1 – Tanase Elena, Locul 2 – Nistor Alexandru, Locul 3 – Sosoi Bianca.

Categoria Portocaliu: Locul 1 – Samachișă Christian, Locul 2 – Benea Emanuel, Locul 3 – Mitocaru Daniel.

Categoria Verde starter: Locul 1 – Vasiliu Luca, Locul 2 – Coman Iasmina, Locul 3 – Filipciuc Dennis.

Categoria Verde: Locul 1 – Andrei Iustin, Locul 2 – Ursache Matei, Locul 3 – Aciubotăriței Cristian.

“A fost un an foarte bun pentru clubul nostru, cu toate greutățile pe care le avem cu toții din cauza pandemiei. Copiii noștri au participat la peste 20 de turnee organizate la: București, Constanța, Galați, Tecuci, Brașov, Cluj, Bistrița, Bacău, Piatra Neamț, Roman, Iași, Rădăuți. De peste tot am venit acasă învingători.

La Turneul Campionilor de la București am participat cu trei copii și am obținut două clasări pe primul loc și un loc 4. La sfârșit de an, le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, începând cu primarul Cătălin Coman, continuând cu sponsorii Romfour și Raitar, și nu în ultimul rând copiilor și părinților. La mulți ani tuturor!”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

O competiție care s-a bucurat de o numeroasă participare a fost și cea organizată pentru copii care se pregătesc în cadrul secției de înot.

În jur de 70 de copii au luat startul probelor de înot care s-au desfășurat în bazinul interior al Complexului de Agrement „Nada Florilor”.

Și această secție a performat în acest an competițional dificil.

Cotidianul nostru a relatat recent despre medaliile, titlurile naționale și recordurile naționale stabilite de tinerii sportivi în 2020.

Și în cazul lor, pentru rezultatele din acest an, Moș Crăciun i-a premiat, cu ajutorul Pimăriei Fălticeni/

ȘTIRI