Colonelul Ionel Postelnicu este cel mai nou membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică SuceavaActualitate

Colonelul Ionel Postelnicu este cel mai nou membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava

       Accesări: 4879

Încă un pas important în carieră. Colonelul Ionel Postelnicu a fost cooptat în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Ofițerul are calitatea de membru în cadrul acestui organism ce funcționează la nivel județean.

Postelnicu a fost împuternicit la 1 iunie, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, să preia comanda Inspectoratului Județean se Jandarmi Suceava.

Ofițerul, în vârstă de 48 de ani, a fost comandant al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș”, la conducerea căreia s-a aflat timp de patru ani și jumătate.

Originar din Fălticeni, Ionel Postelnicu este absolvent al Colegiului Național „Nicu Gane” și al Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București (promoția 1995).

Este a fost cooptat ca membru ATOP pe data de 17 iunie.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care se constituie și funcționează pe lângă Consiliul Județean Suceava, în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului poliţienesc din unitatea administrativ – teritorială în care funcționează.

Autoritatea teritorială de ordine publică asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranță şi securitate publică.

ȘTIRI