Coliziune în lanț pe raza comunei Fântâna Mare. Trei mașini s-au ciocnit. Polițiștii fălticeneni au întocmit dosar penalRural

Coliziune în lanț pe raza comunei Fântâna Mare. Trei mașini s-au ciocnit. Polițiștii fălticeneni au întocmit dosar penal

       Accesări: 2745

Sfârșit de an cu numeroase evenimente și accidente rutiere. În perioada sărbătorilor de Crăciun și în prag nou au avut loc mai multe tamponări și incidente în zona Fălticeni. Sâmbătă, 30 decembrie, s-a produs o coliziune în lanț pe raza comunei Fântâna Mare, echipaje ale pompierilor, ambulanței și poliției deplasându-se la fața locului.

În accident au fost implicate trei autoturisme, două înmatriculate în județele Iași și Dâmbovița, iar unul în Austria.

Acestea se deplasau pe DN 2, în jurul orei 12:30, pe direcția Vadu Moldovei spre Fălticeni, iar în apropiere de zona Peco părăsit au intrat în coliziune.

Inițial au fost anunțate trei persoane rănite, dintre care doi adulți și un copil, potrivit datelor remise de ISU Suceava, însă, ulterior, s-a stabilit că doar una dintre acestea suferă leziuni.

Circulația pe un sens, dinspre Fântâna Mare spre Vadu Moldovei, a fost blocată pentru un timp.

La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Fălticeni, un echipaj al paramedicilor SMURD și unul al Ambulanței Fălticeni.

Victima, un pasager, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Persoana rănită nu a rămas încarcerată, fiind conștientă și cooperantă.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni i-au testat cu alcooltestul pe șoferii implicați în coliziune. Rezultatele indicate de aparat au fost negative.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Aceștia au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI