Colegiul Național „Nicu Gane” rămâne în top. Promovabilitate de 97,44%. Sunt 25 de note de 10 la BacalaureatEducație

Colegiul Național „Nicu Gane” rămâne în top. Promovabilitate de 97,44%. Sunt 25 de note de 10 la Bacalaureat

       Accesări: 5321

Astăzi au fost publicate rezultatele la Bacalaureat. Elevii au simțit din nou emoții, în așteptarea mediilor la examenul de maturitate. Înainte de contestații, niciun absolvent din Fălticeni, și nici din județ, nu are media 10. Dar există absolvenți care au fost foarte aproape de ea.

Dar nu doar un 10 reflectă valoarea unui elev și valoarea unei echipe de profesori, pentru că și ceea se întâmplă sub un 10, până la un anumit nivel, este relevant.

Și anul acesta Colegiul Național „Nicu Gane” s-a remarcat prin rezultatele de la Bacalaureat.

La acestea se adaugă și cele de la Evaluarea Națională, rezultate, de asemenea, cu profesorii colegiului se pot mândri.

Unitatea de învățământ din Fălticeni rămâne în topul colegiilor din județ, ceea ce pentru profesori este o mare satisfacție.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

„Rezultatele examenului național de Bacalaureat sunt cea mai bună dovadă a calității educației oferită de o unitate școlară.

Evident, mai putem pune în ecuație concursurile, olimpiadele și activitățile extrașcolare, etc dar „examenul de maturitate” este barometrul cel mai bun al valorii educaționale, pentru că este gândit și organizat corect, pentru că rezultatele sale sunt definitorii pentru aproape toate admiterile la universități. ”, ne-a declarat directorul Codrin Bența.

„Fiecare promoție a unei școli confirmă, prin mediile sale la acest examen, o poziție ierarhică la nivel județean sau național, iar elevii noștri ne-au adus din nou un loc fruntaș în acest clasament.

Mediile lor vorbesc despre solide cunoștințe și competențe dobândite împreună cu o echipă de profesori remarcabili.

Felicitări tuturor actorilor implicați în acest examen pentru rezultatele de excepție și succes celor care vor încerca să obțină note mai bune prin contestații!

Chiar dacă media 10 lipsește din portofoliu, înainte de contestații, reperele valorice sunt numeroase.

Primul rezultat deosebit este cel al promovabilității.

Înainte de contestații, rata de promovare este de 97,44%. Cea mai mare medie de la examen, atât pe oraș, cât și de la colegiu, este 9,88.

Anul acesta sunt 25 de note de 10 la diferite discipline.

Cele mai multe note de 10 sunt la istorie și geografie.

Colegiul Național „Nicu Gane” are cele mai bune 10 medii de la nivel local, a patra medie pe județ, și printre cele mai ridicate rate de promovabilitate între colegiile sucevene.

DisciplinaNote de 10
Română1
Chimie2
Geografie5
Mate-Info2
Istorie14
Matematică1
Fizică1

ȘTIRI