Cabinetul Dental Dream din Fălticeni oferă reduceri la serviciile stomatologice pentru copii și eleviLocal

Cabinetul Dental Dream din Fălticeni oferă reduceri la serviciile stomatologice pentru copii și elevi

       Accesări: 1825

Luna decembrie vine cu un cadou sănătos pentru tânăra generație. Cabinetul Dental Dream din Fălticeni oferă tarife cu 40% mai mici la anumite servicii stomatologice destinate copiilor și elevilor. Reducerile sunt valabile până pe 24 decembrie.

Prețurile avantajoase sunt disponibile pentru detartaj și periaj.

Și obturațiile dentare vin la un preț mult mai avantajos, tot cu 40% reducere.

Consultațiile pentru copii și elevi sunt, de asemenea, în această perioadă, gratuite.

Sănătatea dinților este un subiect care ar trebui să ne preocupe nu numai atunci când avem probleme, mai ales că este mult mai ieftin să prevenim decât să tratăm.

Dental Dream este cel mai nou cabinet stomatologic din Fălticeni. Printre serviciile oferite pacienților sunt cele legate de stomatologie generală și endodonție (tratamentul sistemului de canale din interiorul dintelui).

La acestea se adaugă intervențiile pe linie estetică și de protetică dentară, ce permit reconstrucția și înfrumusețarea danturii prin lucrări protetice diverse.

Intervențiile stomatologice sunt realizate de medicul Cosmin Ilie.

Cabinetul Dental Dream, unul dintre cele mai moderne din Fălticeni, pune un accent deosebit pe relația medic-pacient, pe gradul de satisfacție, dar și pe politica de prețuri, una care mizează pe tarife accesibile și are ca prioritate nr.1 igiena orală a pacienților.

Programul cabinetului stomatologic, situat pe Bulevardul 2 Grăniceri (lângă spațiul de prezentare Trio Nec), este de luni până vineri, între orele 8-16.

Pentru informații și programări puteți apela numărul 0733 481 548.

Medic Cosmin Ilie

ȘTIRI