Accesări: 631

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă bărbatul din Cornu Luncii care a fost depistat conducând o mașină deși se afla în stare avansată de ebrietate și avea permisul de conducere suspendat.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de probe biologice.  

După cum v-am informat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11/12 ianuarie, la ora 01.00, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, el a condus un autoturism pe drumurile publice, pe raza comunei Preutești, unde a fost oprit de organele de poliţie.

Urmând procedura legală, polițiștii  l-au testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 1,19 mg/litru alcool pur în aerul expirat.  

Condus la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, inculpatul a refuzat să se supună acestei proceduri.

Codrin Benta

În cursul zilei de joi, 16 ianuarie, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.  

ȘTIRI